Stadionreclame

PSV

Het door Philips-medewerkers opgerichte PSV draait al jaren mee in de top drie van de Eredivisie. Elk jaar gaat PSV met vertrouwen en een vol stadion voor de landstitel. De fijne sfeer in het bekende Philips stadion maakt dan ook dat het voor veel bedrijven een fijne plek is om relaties en bekenden te ontvangen. De PSV business club is dan ook vanwege de vele bedrijven die er rondlopen een perfecte locatie voor uw B2B reclame. Bij ons bent u altijd in beeld, niet alleen in de weekenden tijdens wedstrijden maar ook doordeweeks tijdens beurzen, evenementen, congressen, trainingen of seminars. Of u zich nou richt op het MKB of op de zzp’er, elke doelgroep is aanwezig. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, bel dan: 076 889 3901

0
Views per wedstrijd
0
Stadion Capaciteit

FC Utrecht

FC Utrecht, de club die begin jaren 70 ontstond is een echte volksclub. Naast de maatschappelijke betrokkenheid in de gemeente is Utrecht een druk bezochte club. Het is dan ook geen geheim dat de businessclub van FC Utrecht regelmatig vol staat met ondernemers die elkaar graag ontmoeten. De businessclub van Stadion Galgenwaard is dan ook een gewilde locatie als het gaat om B2B reclame. De club beschikt over een young businessclub maar is er ook voor het grootzakelijke, het MKB en de zzp’er. Bij Media Mirror geven wij de garantie dat u gezien wordt niet alleen tijdens de wedstrijden maar ook tijdens alle vergaderingen, beurzen en evenementen die er doordeweeks plaatsvinden. Wilt u nu is op een andere manier gezien worden en graag reactie krijgen op uw advertentie? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

0
Views per wedstrijd
0
Stadion Capaciteit

SBV Vitesse

Het in Arnhem gevestigde Vitesse is een van Nederlands oudste profvoetbalclubs. Het stadion met de naam GelreDome is niet alleen bekend van de voetbalclub Vitesse, maar ook zeker door het groot aantal evenementen dat er gehouden wordt. Deze combinatie maakt dan ook dat er een groot bezoekersaantal zowel in de weekenden als doordeweeks aanwezig is. Als u vooral het zakelijke publiek wil aanspreken met daarbij een goede mix van particulieren. Dan zijn de Media Mirrors bij Vitesse de ideale plek om uw product of dienst op een unieke manier te presenteren. Neem voor meer informatie contact op met een van onze accountmanagers

0
Views per wedstrijd
0
Stadion Capaciteit

AZ Alkmaar

De club die in 1967 uit een fusie tussen Alkmaar ’54 en FC Zaanstreek ontstond, gered werd door de broers Molenaar en Louis van Gaal voor altijd zal onthouden.Speelt sinds 2006 in het nieuw gebouwde AFAS Stadion. Het stadion biedt met zakelijke lounges als de Kees Kist Georg Kessler en de Amstel lounge ondernemers en bedrijven de ideale gelegenheid voor een borrel en de kans op netwerken. Kunt u niet fysiek aanwezig zijn maar wilt u wel alle mensen op de hoogte stellen van uw producten of diensten, dan is een campagne op de Media Mirror echt iets voor u! neem contact met ons op voor de mogelijkheden en aanvullende informatie.

0
Views per wedstrijd
0
Stadion Capaciteit

SC Heerenveen

Het stadion dat de naam van oud voetballer Abe Lenstra draagt is het stadion waar SC Heerenveen hun thuisduels speelt. Het Abe Lenstra Stadion met een capaciteit van 27.224 toeschouwers is voor Friese niet alleen een dagje uit, naast het voetbal wordt er in de businessclub op zakelijk gebied ook zo nu en dan gescoord. Het is een mooie plek om als ondernemers zichtbaar te zijn en wij bieden de garantie op zichtbaarheid. Graag meer weten over de tarieven? neem vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers.

0
Views per wedstrijd
0
Stadion Capaciteit

Willem II

Tilburg is de thuishaven van voetbalclub Willem II dat elke thuiswedstrijd speelt in het Koning Willem II Stadion. De businessclub van Willem II is altijd goed gevuld, ondernemers zijn er graag te vinden bij de club voor een gezellig en soms zakelijk praatje. Het is geen geheim dat de Media Mirrors bij Willem II erg bekend zijn, bezoekers laten zich graag verrassen door de ludieke campagnes die verzonnen worden op de interactieve spiegels. Wilt u nou graag met een goed bedachte campagne en een uniek concept de garantie hebben dat je gezien wordt? Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee.

0
Views per wedstrijd
0
Stadion Capaciteit

NEC

De club bekend van de kleuren rood, groen en zwart speelt zijn wedstrijden sinds 1939 in het Gofferstadion. na de renovatie in 2000 is het een plek waar ook een groot business publiek te vinden is. De mooie businessclub van N.E.C. maakt dat bedrijven er graag gezien worden. Media Mirror biedt u dan ook de garantie gezien te worden, we denken mee in de campagne om zo een hoog resultaat te behalen. niet alleen tijdens thuiswedstrijden bent u zichtbaar maar ook doordeweeks tijdens beurzen, congressen en evenementen komt uw bedrijf altijd terug naar voor. Neem voor meer informatie contact met ons op en wij denken graag met u mee.

0
Views per wedstrijd
0
Stadion Capaciteit

PEC Zwolle

Het stadion met de naam MAC3Park dat tot 2016 nog de naam IJsseldelta droeg. Is de thuishaven van het in wit, blauw spelende PEC Zwolle. Het stadion biedt plek voor zo’n 13.250 toeschouwers waaronder een grote businessclub die plek biedt voor het MKB, zzp’ers maar ook skyboxen heeft waar het grootzakelijk publiek te vinden is. De plaatsen bij PEC Zwolle zijn binnen no-time gevuld maar wilt u er graag gezien worden. Onze accountmanagers vertellen u er graag meer over, neem contact met ze op voor meer informatie.

0
Views per wedstrijd
0
Stadion Capaciteit

ADO Den Haag

Het achter de duinen gelegen ADO Den Haag is een begrip onder de bewoners van Den Haag. Sinds 2007 speelt ADO in een nieuw stadion, in 2017 kreeg het de nieuwe naam: Cars Jeans Stadion. De verschillende zakelijke lounges van ADO Den Haag bieden het zakelijke publiek de ruimte om op een laagdrempelige manier zaken te kunnen doen of gewoon hun relatie mee te nemen voor een leuke avond. Dit maakt de businessclub dan ook een perfecte plek om als bedrijf gezien te worden op een Media Mirror. Laat ons met u meedenken over een campagne, neem vrijblijvend contact met ons op.

0
Views per wedstrijd
0
Stadion Capaciteit

VVV-Venlo

Seacon Stadion De Koel is de plek waar VVV-Venlo zich graag laat gelden. Het stadion van de club uit Venlo is voor onder andere het MKB en de zzp’er een fijne plek om elkaar te ontmoeten. VVV-Venlo beschikt namelijk over een young businessclub en naast alle thuiswedstrijden worden er in het stadion regelmatig evenementen en beurzen gehouden. Het Seacon Stadion De Koel is dan ook een plek waar je als ondernemer de uitgelezen kans hebt om een groot zakelijk publiek aan te spreken. Benieuwd naar het bereik van een campagne door middel van de Media Mirror? Bel ons vrijblijvend en wij vertellen het u.

0
Views per wedstrijd
0
Stadion Capaciteit

FC Twente

De club waarvan het publiek de bijnaam Tukkers draagt en in Enschede zijn thuisbasis vindt. FC Twente dat volledig in het rood speelt voetbalt in het stadion met de naam: De Grolsch Veste. FC Twente speelt sinds 1965 betaald voetbal en heeft ook sinds 2007 ook een sterk vrouwen team. Stadion De Grolsch Veste is er niet alleen voor de thuiswedstrijden van FC Twente maar ook voor zakelijke meetings en evenementen. De Young businessclub het MKB en de zzp’ers bieden dan ook een goede mix van aanwezige partijen. wilt u door verschillende ondernemers gezien worden, maar dan ook echt de garantie krijgen dat u gezien wordt? Onze accountmanagers leggen u graag meer uit over de locatie en mogelijkheden van een campagne.

0
Views per wedstrijd
0
Stadion Capaciteit

SC Cambuur

Met het vooruitzicht op een nieuw stadion dat medio 2020 verwacht wordt, speelt de Leeuwardense club voorlopig nog in het Cambuurstadion. Het stadion dat beschikt over meerdere multifunctionele zalen is voor ondernemers een top plek om aanwezig te zijn. waar het zowel druk is tijdens thuiswedstrijden is er doordeweeks ook genoeg te doen voor bedrijven. Omdat er zoveel bedrijven komen in het stadion kan dit voor uw bedrijf mogelijk de perfecte plek zijn om gezien te worden.

0
Views per wedstrijd
0
Stadion Capaciteit

Almere City FC

Almere City dat in het Yanmar Stadion speelt en als een van de weinige profclubs aankondigde begin 2018 weer op natuurgras te gaan spelen beschikt over een trouwe businessclub waar veel MKB’ers en zzp’ers te vinden zijn. Door het gebruik van een interactief concept en de garantie te krijgen dat je gezien wordt is een Media Mirror het middel om op gezien te worden. wij helpen u graag aan een goed lopende campagne, neem vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers.

0
Views per wedstrijd
0
Stadion Capaciteit

NAC Breda

NAC ook wel de parel van het zuiden genoemd beschikt, over een van de meest trouwe supporters van het Nederlandse betaalde voetbal. Of het nu goed of slecht gaat met de club, alle stoelen zitten vol. De sfeer maakt dan ook dat de businessclub een druk bezochte plek is vol ondernemers en bedrijven. Bijna iedereen die er rondloopt is bekend met de Media Mirrors en veel mensen zijn ook enthousiast over het concept. Heeft u al meerdere reclame mogelijkheden geprobeerd en zijn er geen reacties op gekomen, dan kunnen wij u daarbij helpen! neem voor meer informatie contact op met ons.

0
Views per wedstrijd
0
Stadion Capaciteit

RKC Waalwijk

RKC dat voor Rooms Katholieke Combinatie staat, speelt zijn thuiswedstrijden in het Mandemakers Stadion. Het in Waalwijk gelegen RKC dat tussen de Eredivisie en Jupiler League schommelt blijft een echte vechters mentaliteit houden. Het Mandemakers Stadion beschikt over een businessclub waar veel ondernemers te vinden zijn. Op zoek naar Middel waarmee u echt gezien wordt door ondernemers? Neem contact met ons op en wij helpen u hierbij.

0
Views per wedstrijd
0
Stadion Capaciteit

Helmond Sport

Helmond Sport dat speelt in het Lavans Stadion maakte zich in 1967 los van Helmondia ’55 en nam de proflicentie over. het Lavans Stadion dat beschikt over een capaciteit van 4.200 bezoekers is een plek waar ondernemers graag zaken doen en gezellig een pot voetbal gaan kijken. Nu het concept Media Mirror steeds bekender wordt zijn er een hoop bedrijven die de campagnes in de gaten houden. Ze zijn steeds weer benieuwd wat voor ludieke campagne er om de seizoenshelft verzonnen wordt. Wilt u ook gezien worden met een ludieke uiting en bekeken worden door het gehele business publiek. Neem dan contact op met een van onze accountmanagers en wij denken graag met u mee.

0
Views per wedstrijd
0
Stadion Capaciteit

SC Telstar

Sinds 2016 draagt het stadion van de in IJmuiden gelegen club Telstar de naam Rabobank IJmond Stadion. Telstar dat uitkomt in de Jupiler League draagt de bijnaam De Witte Leeuwen. Elk jaar opnieuw knokken ze zich richting promotie naar de Eredivisie, dit maakt dat de aanhang graag naar de wedstrijden komt kijken. Telstar beschikt over een Young business club waar elke week veel MKB’ers en ZZP’ers te vinden zijn. Wilt u graag door deze groep gezien worden, neem dan contact op met ons zodat wij u daarbij kunnen helpen.

0
Views per wedstrijd
0
Stadion Capaciteit

FC Oss

Het stadion van FC Oss dat als eerbetoon aan Frans Heesen de naam Frans Heesenstadion draagt, heeft een capaciteit van 4.700 toeschouwers. De club die al geruime tijd uitkomt in de Jupiler League en werd opgericht in 1928 beschikt over een Young business club waar het MKB en de ZZP’ers vaak te vinden zijn. Het is dan ook voor bedrijven die graag B2B reclame een gewilde plek om te adverteren. Dit kan dan ook met de garantie dat u gezien wordt door middel van onze Media Mirror. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

0
Views per wedstrijd
0
Stadion Capaciteit

FC Dordrecht

Wat begon als Cricket club veranderde al snel naar een voetbalclub. in 1891 voegde de Cricketvereniging voetbal toe aan hun activiteiten. FC Dordrecht dat speelt in het Riwal Hoogwerkers Stadion komt uit in de Jupiler League. Naast het voetbal zijn er geregeld beurzen en andere evenementen in het stadion te vinden. Dit maakt dat er een mix van particulieren en zakelijke contacten komen en te vinden zijn in het stadion. wilt u nou door deze verschillende groepen gezien worden met een doordachte campagne neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij denken graag mee over de mogelijkheden.

0
Views per wedstrijd
0
Stadion Capaciteit

SBV Excelsior

De Rotterdamse club Excelsior speelt in de kleuren rood/zwart en met het Van Donge & De Roo Stadion als thuishaven weet Excelsior zich de afgelopen 3 jaar staande te houden in de Eredivisie de club werd in 1902 opgericht door een groep vrienden en heeft een drukbezochte business club. Niet alleen wordt er een drankje gedaan op Woudestein maar zakelijk zijn er ook veel partijen aanwezig. Dit maakt de business club van Excelsior dan een ideale plek voor een stukje B2B reclame. Interesse gekregen? Laat het ons weten en neem direct contact met ons op.

0
Views per wedstrijd
0
Stadion Capaciteit

FC Volendam

Volendam is niet alleen bekend van hun haringen en zangers maar ook van FC Volendam. FC Volendam, de club die hun thuiswedstrijden speelt in het Kras Stadion is een vaste naam binnen de Jupiler League. Het Volendamse publiek komt elke thuiswedstrijd weer kijken naar hoe hun club vecht voor de overwinning. De drukbezochte Young businessclub van FC Volendam zorgt voor veel kruisbestuiving onder bedrijven en maakt B2B reclame door middel van de Media Mirrors een zeer bruikbaar middel om mee gezien te worden. Wacht niet met je vraag maar neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

0
Views per wedstrijd
0
Stadion Capaciteit

Fortuna Sittard

Groen en geel, de kleuren van Fortuna zijn niet te missen. Fortuna Sittard dat speelt in het Fortuna Sittard stadion speelde de afgelopen jaren in de Jupiler League en is een gevaarlijke tegenstander. 2018 was het jaar waarin Fortuna Sittard promoveerde naar de Eredivisie. Ook deze club is voorzien van onze Media Mirrors. Vanwege de vele positieve reacties was er al snel een groot aantal Mirrors ingevuld. Wilt u ook een van deze interactieve spiegels bekleden met een uitgedachte campagne. neem dan snel contact op met een van onze accountmanagers die u graag helpen.

0
Views per wedstrijd
0
Stadion Capaciteit