Skip links

Display

Massaal bereik, hoge attentiewaarde

Media Mirror Display Advertising

Statisch, maar doeltreffend

De Media Mirror Display biedt de kans om alle aandacht van jouw doelgroep te pakken. Geen afleidingen, alleen jouw boodschap. Al jarenlang is deze manier van reclame een effectieve manier om jouw doelgroep te informeren of te activeren.

Massaal bereik, hoge attentiewaarde
De Media Mirror verlicht jouw pakkende bedrijfsuiting tijdens het één-op-één contactmoment met je doelgroep. Gemiddeld gaan mensen vijf keer per dag naar het toilet, met een gemiddelde bezoekduur van drie minuten. Kortom; een groot bereik en veel intieme contactmomenten met al deze toiletbezoekers.

24/7 in jouw regio
Het gehele jaar is jouw uiting zichtbaar bij de doelgroep. Daarnaast heb jij twee momenten in het jaar om de uiting aan te passen, ideaal voor een lopende campagne. De prominente locaties van de Media Mirrors kenmerken zich door een sterke regionale binding. Denk hierbij aan de businessruimte van betaalde voetbalclubs of drukbezochte horecalocaties. Stem jouw uiting dus af op de doelgroep in de regio en er is gegarandeerd succes.

Creatieve studio
Samen met ons partner ZPRESS Media Group ontwikkelen wij impactvolle uiting voor jouw bedrijf. Hierbij houden we rekening met jouw wensen, van huisstijl en tone-of-voice tot het sentiment van de boodschap en een pakkende call-to-action. Onze experts staan dagelijks voor jouw klaar en leveren een pakkende bedrijfsuiting.