Skip links

Locaties

The new way of advertising

De reclamespiegels van Media Mirror zijn te vinden op drukbezochte, publieke ruimtes door heel Nederland. Denk hierbij aan businessruimtes van grote voetbalstadions, horecagelegenheden, sportaccommodaties, theaters en zwembaden. Deze ruimtes kenmerken zich door hoge bezoekersaantal uit de directe omgeving van de locaties.

Van de Randstad tot Zuid-Limburg
De vele locaties in de regio zorgen voor een landelijke dekking van Media Mirror. Van de overvolle Randstad tot populaire ruimtes in Zuid-Limburg. Als locatiehouder heb je de mogelijkheid om informatieve berichtgeving af te wisselen met relevante, commerciële content. Hierdoor is een ‘normale spiegel’ ineens ook van toegevoegde waarde voor de communicatie- en financiële doelstellingen van jouw organisatie.

Energiezuinig & Duurzaam
Wist je dat…? Een Media Mirror bij continu gebruik een levensduur heeft van meer dan 60.000 uren? Dat is een periode van ruim 6 jaar. De Media Mirror zijn gemaakt van duurzaam materiaal en gebruiken slechts 20 Watt. Doeltreffend en Energiezuinig, dus.

Locatiehouder worden?
Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Media Mirror voor jouw organisatie? Wij komen graag eens vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.