Skip links

Vacature afstudeerstage commerciële economie.

Februari 2025 – Mei 2025 (20 weken, 40 uur per week)

Ben jij in de afrondende fase van jouw studie in de commerciële economie of accountmanagement? En heb jij affiniteit met commercie en sport? Dan zoeken wij jou!

Organisatie
Media Mirror (onderdeel van ZPRESS Media Group) is een mediabureau met een specialisme in interactieve reclamespiegels. Al jarenlang werkt Media Mirror succesvol samen met Nederlandse sportclubs. Denk hierbij aan o.a. AZ, NAC Breda, PSV en FC Volendam. In samenwerking met deze clubs zijn wij verantwoordelijk voor de commerciële invulling van de digitale reclamespiegels in de businessruimtes van het stadion.

Wat ga je doen?
Als afstudeerder is het jouw uitdaging om een advies te geven over het verder optimaliseren van de marketing- en salesstrategie.. Je verdiept je in de saleswerkzaamheden van het team van Media Mirror, ervaart zelf diverse salesgesprekken en onderzoekt de laatste ontwikkelingen in de B2B-sales (sport)wereld. Vervolgens kom je met een plan waarmee het salesteam de Commerciële resultaten positief kan stimuleren.

Wat vragen wij van jou?

  • Je zit in het vierde jaar van jouw hbo-opleiding in de richting Commerciële Economie of Accountmanagement;
  • Je vindt het leuk om je volledig te verdiepen in de wereld van sales;
  • Je bent communicatief sterk en hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent flexibel, proactief en niet bang om initiatief te nemen;
  • Ervaring met het voeren van salesgesprekken is niet noodzakelijk, maar wel een pré;

Wat bieden wij jou?

  • Een leuke en leerzame tijd bij een veelzijdig mediabedrijf in een prachtig pand in Dordrecht;
  • Een jong en ambitieus team in een gezellige werkomgeving;
  • Veel ruimte voor eigen inbreng op het gebied van sales;
  • Een marktconforme stagevergoeding;
  • Gezellige bedrijfsuitjes en heerlijke borrels;


Solliciteren
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en ga jij graag deze uitdaging aan? Stuur dan jouw motivatie en cv naar Dylan van der Pluym (dylan@media-mirror.nl). Voor eventuele vragen kun je ook contact met ons opnemen via info@media-mirror.nl of 078-6397070. Of neem eens een kijkje op onze website www.media-mirror.nl.

Bereik het netwerk
van sportclubs

Al jarenlang werkt Media Mirror succesvol samen met (betaald)voetbalclubs, hockeyverenigingen en golfbanen. Via de digitale toiletreclame kom je direct met supporters en businessclubleden van o.a. AZ, NAC, HHC Hardenberg, BHV Push, RHV Leonidas en Prise d’Eau.