Verwarming & Sanitair Shop

Verwarming & Sanitair Shop Oud Gastel – Sanitair- en Tegelhuis Steenbergen

Verwarming & Sanitair Shop in Oud Gastel en Sanitair- en Tegelhuis Steenbergen beschikken over grenzeloze mogelijkheden in badkamerproducten en tegels. Zij adviseren over de mogelijkheden voor de woning, persoonlijke stijl en budget. Een complete badkamer is mogelijk, die door hun eigen ervaren installatieteam wordt geïnstalleerd. Maar ook voor een enkel product, zoals bijvoorbeeld een badkamermeubel of een mooie douchewand, kunt u bij Verwarming & Sanitair Shop Oud Gastel en Sanitair- en Tegelhuis Steenbergen terecht.

De warmte van een familiebedrijf

Wanneer u bij zowel de zaak in Oud Gastel als Steenbergen binnen stapt is het gevoel van een echt familiebedrijf direct merkbaar. Een warm ontvangst zet gelijk de toon, iedereen is welkom. Het is geen geheim dat duurzaamheid steeds belangrijker wordt voor de tijd waarin we leven. Het is dan ook fijn dat er ondernemers zijn die rekening houden met deze ontwikkelingen. Een leuke bijkomstigheid hierbij is dat de spullen langer meegaan en voor veel voordeel zorgen. Ook is de Verwarming & Sanitair Shop een Erkend comfortinstallateurs! Dit wil zeggen dat alles speciaal geïnstalleerd en gemonteerd kan worden zodat het voor u langer mogelijk blijft zaken zelf te doen en dus langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen.

Advies en begeleiding voor een droombadkamer

Een nieuwe badkamer is een fantastisch project om mee aan de slag te gaan. Soms is het ook best lastig, omdat er ontzettend veel mogelijk is. Verwarming & Sanitair Shop helpt u met dit stappenplan alvast een beetje op weg. Denk hierbij aan de volgende stappen: inleven, ontwerpen, selecteren, installeren, en genieten! Zo krijgt u een goed beeld van het complete traject van ontwerp tot uw teindelijke droombadkamer.

Ruim assortiment van diverse vloertegels en wandtegels

Tegels zijn echte smaakmakers in uw badkamer, maar ook in de rest van uw woning. Verwarming & Sanitair Shop in Oud Gastel en Sanitair- en Tegelhuis Steenbergen hebben met veel aandacht een ruim assortiment samengesteld. Denk hierbij aan mooie betonkleuren, marmer- en houtstructuren, wittinten, mozaïek en nog veel meer. Ook qua formaat is er volop keuze. Wat dacht u van tegels in XXL-Formaat, waardoor uw woning extra ruimtelijk oogt? Neem een kijkje in de showroom in Oud Gastel of Steenbergen

Nieuwjaarsactie: 20% korting op het gehele assortiment!

Om het nieuwe jaar goed te beginnen heeft Verwarming & Sanitair Shop een speciale ”2020” actie bedacht. U krijgt 20% korting op het gehele assortiment bij beide vestigingen!
Deze actie is geldig in de maand januari. Vraag in de showroom naar de voorwaarden.

Contact met Verwarming & Sanitair Shop Oud Gastel opnemen?