ThermoVans Heerenveen

ThermoVans Heerenveen

Er zijn veel producten die geconditioneerd vervoerd moeten worden. Wanneer u de ondernemer bent welke daarin behoefte of een uitdaging heeft, stellen we u graag voor aan ThermoVans. ThermoVans is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren en bedrijfsklaar maken van hoogwaardige koel- verwarmingsinstallaties op bedrijfswagens. ThermoVans is uniek in hun oplossingen, omdat ze met hun jarenlange ervaring een uniek systeem hebben ontwikkeld. ThermoVans gaat verder waar de fabriek stopt.

Op maat gemaakte koelsystemen

Voor elke productgroep is vaak een specifieke oplossing nodig en dit weet ThermoVans maar al te goed. Daarom kunt u voor een deskundig advies op het gebied van koel- verwarmingsystemen ook bij ThermoVans terecht. Bij dit alles wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Daarom werkt ThermoVans samen met het merk DENSO. DENSO behoort tot de grootste toeleveranciers van de automobielindustrie. Dit betekent dat alle klanten van ThermoVans te maken krijgen met kwalitatief top materiaal en daarnaast ook zijn verzekerd van snelle technische ondersteuning met een goede service.

Uniek concept

Zoals eerder aangegeven, zijn er op het gebied van koelvervoer vaak op maat gemaakte oplossingen nodig. Als klant van ThermoVans bent u voor dit soort oplossingen dan ook aan het juiste adres. Alle componenten voor het koelsysteem bij ThermoVans zijn van hetzelfde merk en daarmee direct goed op elkaar afgestemd. Een groot voordeel hiervan, is dat het systeem weinig motorvermogen afneemt, maar daarentegen wel een groot koelvermogen levert.

Zaken doen met ThermoVans

Luisteren naar de klant blijkt voor veel bedrijven moeilijk te zijn. Wanneer een klant bepaalde wensen heeft, is het belangrijk deze goed op te nemen om vervolgens met een passend advies te komen. Soms kan het natuurlijk zijn dat een bepaalde wens niet realistisch is. Bij ThermoVans zal er dan meegedacht worden in alternatieve oplossingen die dichtbij de oorspronkelijke wensen van de klant liggen. Dit zorgt ervoor dat het materiaal waar uw bedrijf uiteindelijk mee zal werken, helemaal naar wens is!

Contact met ThermoVans Heerenveen opnemen?

Bel naar: 0513 65 05 05
Mail: info@thermovans.eu
Website: thermovans.eu