Ria Joosten Catering en Evenementen

Ria Joosten

Ria’s enthousiasme voor ondernemerschap, de wil om talent te ontdekken en te ontwikkelen bij de mensen om haar heen en haar innovatiekracht maken haar tot een enthousiast spreker, adviseur en vooral een gepassioneerd ondernemer. Deze eigenschappen resulteerde in het winnen van enkele awards. Zo werd Ria benoemd tot Meest Markante Horecaondernemer in 2013, Zakenvrouw van het Jaar in 2014 en was ze de winnares van de Prix Veuve Clicquot. Oog voor detail is wat Ria kenmerkt. Het verzorgen van catering en evenementen tot in de uiterste details, alles moet kloppen. De sfeer, de aankleding en vooral gastvrijheid van het hoogste kaliber. De gast moet verrast en ontzorgd worden. Daar draait het allemaal om.

Duurzaamheid

Anno 2020 waar duurzaamheid een steeds groter belang wordt zullen we in de toekomst onszelf steeds meer daarop aan moeten gaan passen. Iets waar Ria en haar team al dagelijks mee bezig zijn. Op diverse manieren proberen ze voedselverspilling, vervuiling en verbruik zo efficiënt en duurzaam mogelijk in te plannen.

Streekproducten zijn vaak lekkerder, omdat zij authentiek zijn, in tegenstelling tot massa gefabriceerde etenswaren. Maar het verhaal erachter is niet het enige voordeel eraan. Deze producten leggen ook een kortere weg af van producent tot eindgebruiker. Het ideale product dus voor Ria en haar team.

Jouw zakelijke evenement

Met een zakelijk full-service evenement heb je de unieke kans om je verhaal te delen met medewerkers, klanten en relaties. Ria en haar team zijn altijd op zoek om jouw verhaal om te zetten in een inspirerende beleving met de combinatie smaak én sfeer. Een unieke positionering voor je bedrijf? Ze creëren het met bijvoorbeeld een open dag, personeelsfeest, jubileum, relatiedag, beurs, seminar of congres. Samen met jou zorgen ze niet voor een standaard evenement, maar een evenement wat bijblijft als waardevolle herinnering is het streven.

Evenementen & Catering

Bij Ria Joosten wordt er verdiept in jouw persoonlijke wensen, jouw bedrijf, de branche en in mogelijkheden om je evenement en/of catering zo slim mogelijk te organiseren. Of je nou een zakelijk of een particulier evenement hebt. Met deze inspanningen op het gebied van voorbereiding en catering van topniveau proberen ze je een zorgeloze nacht vóór én na het evenement te geven.

Locatie

Een eigen locatie voor je evenement? Het team van Ria Joosten weet jouw droomlocatie te creëren!

Toch op zoek naar een externe locatie? Door heel Limburg hebben ze een breed aanbod aan locaties en werken ze al jaren samen met diverse partners om jou te helpen bij een onvergetelijk evenement.
Kortom, een duurzame en onvergetelijke totaal oplossing voor jouw evenement? Dan is Ria Joosten Catering & Evenementen de oplossing voor jou!

Contact met Ria Joosten opnemen?