Media Mirror kon de beker bijna voelen | PSV Umbro Cup

 
 


 

PSV Umbro cup

Elk jaar organiseert PSV Eindhoven een business toernooi dat wordt gehouden in het Philips stadion. Ook dit jaar deed Media Mirror weer mee aan dit toernooi. De aankomst was goed geregeld, je moest je melden en werd daarna naar je kleedkamer gebracht. In de kleedkamer lagen onze tenues al klaar. Op het veld kon er drinken en eten gepakt worden. Voor het toernooi van start ging werd er nog een korte toespraak gehouden door de accountmanager van Umbro. Na de korte toespraak was het tijd om te beginnen. Bedrijven die uitgeschakeld waren konden aanschuiven bij de barbecue. Je kon nemen waar je zin in had, dit varieerde van vlees, vis, groenten en salades.

PSV en Umbro, bedankt voor de gezellige middag.

 
 

Tijd om te spelen

Half 9, alle collega’s komen langzaam het kantoor binnen gelopen. Normaal wordt er nog wat met elkaar bijgepraat maar vandaag niet. Vandaag was het anders, vandaag was het stil. Iedereen was gefocust op het toernooi dat s middags gespeeld ging worden.

Om half 11 werd het hele kantoor bij elkaar geroepen, tijd voor team overleg. Nick had een presentatie voorbereid met daarin de tactiek en opstelling. Na het doornemen van de tactiek en peptalk van de trainer was het tijd om te vertrekken. Eenmaal aangekomen bij het Philips stadion werden we naar onze kleedkamer gewezen, tijd om om te kleden.

Eenmaal op het veld aangekomen was het tijd voor de warming up. De bal werd lekker rond gespeeld en iedereen was vastberaden de beker mee naar huis te nemen. Nog 10 minuten voor de eerste wedstrijd, nog even een laatste tactiek bespreking en we zijn klaar om gas te geven.

Het eerste fluitsignaal klonk en we waren onderweg. De wedstrijden verliepen voorspoedig, het team zat lekker in het toernooi en we stoomde door naar de halve finale. In de halve finale moesten we het op moesten nemen tegen de NS. Een wedstrijd waarin beide teams de finale al konden ruiken, het ging er dus ook fel aan toe. Toch wist Media Mirror te winnen.

De finale, we wisten dat dit niet makkelijk ging worden en begonnen dan ook voorzichtig aan de wedstrijd. De 1-0 viel goed, iedereen kreeg weer vertrouwen in het winnen van de beker. 1-1, het zou toch niet uit onze handen glippen.. Het bleef de hele 1-1 wat dus betekende dat er vanaf de middellijn op doel geschoten ging worden. De tegenstander had al twee keer eerder op doel moeten schieten en dit was merkbaar. De ene na de andere bal vloog bij de tegenstander het doel in. Toch hielden we het koppie omhoog, na het douche was het dan ook voor ons tijd om lekker te genieten van de barbecue.

Bekijk hier onze aftermovie