Locatiehouder worden

Locatiehouder worden

Het is mogelijk om locatiehouder te worden en daar hebben wij een aantal opties en mogelijkheden voor. Over het algemeen zijn publieke locaties: Hotels, restaurants, sportclubs, bioscopen of een café.

Gratis locatiehouder worden

Spreekt de interactieve spiegel u erg aan en lijkt het u wat om locatiehouder te worden? Afhankelijk van uw locatie is het mogelijk om de Media Mirror gratis in bruikleen bij ons af te nemen. Wij plaatsen en monteren de spiegels zelf en zullen ook zelf partijen voor op de Media Mirror benaderen. Een echte eye catcher bij jullie sportclub, cafe of restaurant.

Media Mirror in eigen beheer

Media Mirror in eigen beheer Wilt u misschien een Media Mirror, maar zelf de mogelijkheid hebben om de advertentieruimte op de interactieve spiegel te verkopen? Het is mogelijk om in eigen beheer de advertentieruimte op de Media Mirror te verkopen. De prijs hiervoor bedraagt € 50 per maand, per spiegel en daarna bepaalt u zelf wat u voor de advertentieruimte doorrekent.

Media Mirror voor eigen gebruik

Er zijn bedrijven die hun werknemers of klanten graag zelf willen informeren of willen hen misschien een fijne dag wensen. Dan is het ook nog mogelijk om de spiegel te leasen. Al vanaf € 50 per maand is het mogelijk om een Media Mirror voor eigen gebruik te leasen. In dit bedrag zit ook de eventuele opmaak voor de spiegel. Zo kunt u zich richten op uw eigen werkzaamheden en verzorgen wij de vormgeving van de interactieve spiegel.

Levensduur

De Media Mirrors gaan bij een normaal gebruik meer dan 50.000 uur mee. Bij continue gebruik (dag en nacht) is dat ongeveer een periode van 6 jaar. Echter, in de praktijk is dit al snel het dubbele omdat de spiegels niet altijd aanstaan. De Media Mirrors verbruiken 20 Watt, dus energiezuinig en milieuvriendelijk! Kortom, de Media Mirrors zijn een efficiënte en milieuvriendelijke manier van adverteren.

Download onze brochure: Media-Mirror-Brochure.pdf

Vind ons op social media