Junior Accountmanager

Word jij onze nieuwe collega?

Voor ons snelgroeiende bedrijf Media Mirror zijn wij op zoek naar een nieuwe sales collega. Ben jij gedreven, commercieel en proactief? Wil je werken in een jong bedrijf met enthousiaste collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Functieomschrijving

Als Junior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de sales van onze Media Mirror-campagnes.

Onze Media Mirrors hangen op diverse locaties in Nederland waaronder: voetbalstadions, horecazaken, sportclubs, fitnesscentra etc.

Middels cold calling ga je actief op zoek naar nieuwe klanten en weet je deze te enthousiasmeren over het product media mirror. Je denkt mee met de creatieve afdeling over de content van bedrijven en weet bedrijven hierin te adviseren.

Na een intensieve inwerkperiode ben je in staat om zorg te dragen voor je eigen projecten en deze verder uit te bouwen. Hierin werk je uiteraard nauw samen met je andere sales collega’s.

Wat we je bieden

Naast een 40-urige werkweek bieden wij jou een afwisselende functie in een fijne werkomgeving. Je komt terecht in een informeel, jong en gedreven team, waarbij de sales even enthousiast gedaan wordt als de vrijdagmiddagborrel.

Wij bieden jou een marktconform salaris en een uitstekende bonusregeling in een platte organisatiescultuur. Mensen met skills kunnen snel impact maken.

Wat we verwachten van je

– MBO/HBO werk en denk niveau

– Commercieel talent

– Zelfverzekerd en een overtuigende gesprekspartner

– Je hebt een sterke omzet drive en bent klantgericht

– Je bent flexibel en weet je aan te passen als de situatie daar om vraagt

– Je kunt prille contacten omzetten in leads, en leads omzetten naar klanten.

– Je gelooft in de kracht van media mirror en draagt dit veelvuldig uit naar de buitenwereld.

– Iemand die niet afhaakt voor de derde helft op vrijdagmiddag. Een gezellige enthousiaste collega, eigenwijs, maar altijd onderbouwd.

Creatief

Gedreven

Resultaat gericht

Aantal klanten

Wie zijn we

Media Mirror is een jong en energiek bedrijf. De Media Mirror is een uniek en innovatief reclameconcept, of zoals wij het graag noemen “The New Way Of Advertising”.

Enthousiast geworden? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar:
administratie@media-mirror.nl

Mocht je nog vragen hebben omtrent deze functie, dan kun je contact opnemen met
Simon Hanemaaijer of Amy Hanemaaijer.

Je kunt ons bereiken op 076 889 3901
Facebook