Installatiebedrijf Koenderink

De installateur die zich aan u aanpast

Er zijn vandaag de dag nog maar weinig bedrijven die zich aanpassen aan de klant. Toch zijn er nog bedrijven die dit wel doen. Installatiebedrijf Koenderink behoort tot de groep bedrijven die zich wel wil aanpassen aan zijn klanten. We vertellen je in deze blog graag over de werkwijze van Installatiebedrijf Koenderink.

Minder eisen stellen

Ken je dat? Je neemt contact op met een bedrijf voor een opdracht in huis, helaas vindt dit bedrijf de door jouw aangeboden klus te klein en wil hem niet voor je oppakken. Dan is het fijn wanneer er een bedrijf is dat hier geen probleem van maakt. Geen klus is te groot of te klein voor Installatiebedrijf Koenderink. De reviews van Installatiebedrijf Koenderink spreken dan ook boekdelen.

Vakmanschap is schaars

Je huis of kantoor is een plek waar je veel tijd doorbrengt. Wanneer er iets kapot is op een van deze locaties wil je dit graag snel en goed opgelost hebben. Je zit niet te wachten op een monteur die 3x moet terug moet komen om zijn werk te verbeteren. Bij Installatiebedrijf Koenderink blijven ze liever 2 uur langer zodat het werk goed geleverd wordt, zo is terugkomen bijna nooit nodig. Ook het contact met Koenderink verloopt altijd snel, wachten op antwoord is bijna niet nodig.

Een klant aan het woord

Dennis Mulder: “Recent een heftige lekkage gehad! Waar andere bedrijven niet direct paraat waren, waren ze met een uur aanwezig!! En dat is nog niet alles!!! Na een schade beperkend optreden werd zelfs uiteindelijk de lekkage binnen 48 uur opgelost!!! Edgar en Klaas super bedankt voor de snelle oplossing maar bovenal het goede werk”

Dé loodgieter, elektricien, verwarming- en koeling specialist die jij zoekt!

Een van de grote voordelen die je bij Installatiebedrijf Koenderink hebt is de diversiteit aan diensten onder één dak. Geen honderden partijen die allemaal een stukje kunnen oplossen, nee! Installatiebedrijf Koenderink weet met diverse problemen raad! Wacht niet langer en neem contact op met Installatiebedrijf Koenderink

Contact met Installatiebedrijf Koenderink opnemen?