Fit20

Personal trainer

Is 2020 voor jou nog niet van start gegaan, zoals je hoopte en misschien ook wel tegen iedereen riep? Een voor ons allen bekend fenomeen, de gooi naar goede voornemens in de sportschool, stelt opnieuw teleur… Kun jij de motivatie niet opbrengen om de deur uit te gaan of weet je niet hoe je dit op een goede manier aanpakt? En wil je gewoon fit zijn? Fit20 kan jou daarbij helpen!

Fit20 Venlo

Bas Mulder, eigenaar van fit20 Venlo, geloofde zijn oren niet toen hij hoorde dat het mogelijk is om in 20 minuten per week fit te worden. Hij vertelt: “Zeker met mijn achtergrond als tennisleraar, waarbij cursisten zich vaak ‘in het zweet werken’, leek dit onmogelijk. Na een aantal weken begon ik door zelf te trainen al te voelen dat ik sterker en leniger werd, zonder te zweten… Met deze formule heb ik de mogelijkheid om heel veel mensen te helpen naar een fitter, energieker en gezonder leven, geweldig!”

Waarom Fit20?

Fit20 is een innovatieve en unieke fitnessmethode. Doorgaans wordt fitness gezien als iets waar we ons toch op zijn minst een paar uur per week voor in het zweet moeten werken. Fit20 laat zien dat dit ook anders kan. Bij fit20 Venlo train je namelijk maar 20 minuten per week, makkelijk als vast moment in te plannen. Je transpireert niet of nauwelijks, omdat je in een koele ruimte traint. Omkleden of achteraf douchen is daarom niet nodig. Je hoeft geen doorgaans door mensen ‘saai’ gevonden cardio te doen. En je hebt snel en frequent ongelooflijk goed resultaat. Dat kan al vanaf €17,50 per week.

Nog steeds twijfels? Neem een kennismakingstraining om te kijken of fit20 bij je past! Deze is op maat, vrijblijvend en gratis! Aanmelden kan via de website of telefonisch.

Contact met Fit20 opnemen?

Bel naar +31 (0)6 4090 56 04
Website: fit20venlo.nl