Verkeersschool Den Dunne | De Rijschool uit Zundert


 

 

Ga jij roadtrippen aankomende zomer?

Misschien ben je net 18 geworden en heb je plannen om aankomende zomer te gaan roadtrippen met vrienden. Dan is het wel zo handig als je een autorijbewijs hebt toch?
Verkeersschool Den Dunne is er dan om je daarbij te helpen.


 

Geduld is een schone zaak

Het halen van een rijbewijs kan best spannend zijn. Je stapt voor het eerst in een grote auto en krijgt een stuur een drie pedalen voor je, wat nu...? Wij kunnen je alvast dit verklappen, het middelste pedaal is je rem! Natuurlijk is het veel beter wanneer iemand met ervaring je uitlegt hoe je moet autorijden. Daarom stellen wij je speciaal voor aan de beste rijschool van Zundert.


 

 


Wanneer mag ik mijn rijbewijs halen?

De minimumleeftijd voor het behalen van je rijbewijs is sinds een aantal jaar veranderd. Tegenwoordig mag je al beginnen met lessen wanneer je 16,5 jaar bent. Voor het praktijkexamen zul je wel moeten wachten tot je 17 wordt. Als je je rijbewijs haalt op je 17e mag je nog niet alleen de weg op. Je zal dan samen met je ouders, of met iemand die veel rijervaring heeft de weg op moeten. Na je 18e verjaardag mag je alleen de weg op.

Verkeersschool Den Dunne

Verkeersschool Den Dunne is met hun hoge slagingspercentage en de vele positieve beoordeling een rijschool die je binnen mum van tijd aan je rijbewijs helpt. Dennis van Dun is eigenaar van Verkeersschool Den Dunne en weet maar al te goed dat het halen van een rijbewijs best spannend kan zijn. Zijn manier van lesgeven is dan ook met erg veel geduld.

Samen kijkt Den Dunne naar wat voor manier van lesgeven het beste bij jou past. Zo krijgt iedereen de aanpak die bij hem of haar het beste werkt.

Ben jij op zoek naar een rijschool die echt aandacht voor jou heeft. En wil je graag in één keer slagen?

Neem dan eens contact op met rijschool Den Dunne, daar helpen ze je graag.
 
Contact met Verkeersschool Den Dunne opnemen?