VAN DIJNSEN: REGIO PARTNER VAN MEDIA MIRROR


 

 

Van Dijnsen vergroot zichtbaarheid in de regio’s Breda en Tilburg door Media Mirrors


Specialist in Elektrotechniek.

Van Dijnsen is specialist op het gebied van elektrotechniek. Met ruim 50 jaar ervaring hebben zij zich ontwikkeld tot een bedrijf met een brede kennis op het gebied van elektrotechniek. Dankzij de kennis die Van Dijnsen heeft zijn ze naast totaalinstallateur ook een adviserend partner die meedenkt over duurzame oplossingen. Van WiFi tot een nieuw lichtnet, Van Dijnsen komt met de beste oplossing.

 

Inbraakbeveiliging

Als totaalinstallateur kan Van Dijnsen ook zorgen voor de beveiliging van bedrijfspanden en/of woningen. Een alarmsysteem, camerabeveiliging of veiligheidsdienst, Van Dijnsen krijgt dagelijks een uitdaging op het gebied van inbraakbeveiliging of brandpreventie.

 

Alle werktuigbouwkundige kennis onder één dak.

Of het nu gaat om verwarmen, koelen, ventileren of sanitaire voorzieningen. Van Dijnsen beschikt over vakkundig personeel dat u op elk vlak kan helpen. De adviseurs bij Van Dijnsen blinken uit in het helpen realiseren van jouw droom kantoor-, winkel- of productieruimte. alles wordt geregeld en hoeft je nergens zorgen over te maken.

 

Regio partner

Media Mirror helpt Van Dijnsen bij het vergoten van de naamsbekendheid. Elke maand zal er op verschillende locaties in Breda en Tilburg een campagne van Van Dijnsen te zien zijn. Zo heeft u ze in de maand mei als hoofdsponsor van het Jazz festival kunnen zien en hingen ze bij scholen om nieuw talent aan te spreken. Heb jij ze al zien hangen?.

Wanneer je op zoek bent naar een betrokken totaalinstallateur is Van Dijnsen het aangewezen bedrijf. Door de diverse kennis van installatiewerken onder één dak, houd je de communicatie overzichtelijk bij één bedrijf.


 
Contact met Van Dijnsen opnemen?

 
Bel naar: 076 572 8181
Bekijk de: website