Toekomst Relatie | Het relatiebureau voor de 40 plusser


 

 

Ik ben toe aan een relatie!

Je komt savond’s thuis van een lange dag en begint met koken. Er staan aardappelen met vlees en groenten op het menu. Eenmaal klaar met koken ga je aan tafel zitten, “en hoe was jouw dag” mompel je zacht in jezelf.. “Had ik maar iemand waar ik me fijn bij voelde en mijn dag kon delen”.


 

Op zoek naar een partner.

Er zijn weinig mensen die het leuk vinden om alleen te zijn. Maar het komt steeds vaker voor dat een stel uit elkaar gaat en dat iemand lang niet de juiste persoon tegengekomt. Je hebt nu eenmaal een druk leven en weet niet waar je de liefde moet zoeken. Gelukkig is er een relatiebemiddelaar zoals Andra Blom van Toekomst Relatiebemiddeling. Toekomst relatiebemiddeling helpt bij je zoektocht naar liefde. Dating sites zijn vaak wat oppervlakkig, liefde gaat over gevoel. Je kan een computer niet laten voelen, dus hoe kan een algoritme voor een goede match zorgen?


 

 


Hoe gaat Andra Blom van Toekomst relatiebemiddeling te werk?

Andra Blom is iemand met een passie voor haar klanten. Andra heeft uit eerste hand ervaren hoe het kan zijn om uit elkaar te gaan en weet hoe fijn het is wanneer je weer een nieuwe liefde vindt. Andra richt zich op de gebieden West Brabant, Zuid-Holland en Zeeland en heeft al veel succesverhalen op haar naam.

“Het is mooi te ervaren dat het leven na een behoorlijk dieptepunt weer volop nieuwe kansen biedt. Zelfs na mijn 50ste”, aldus Andra Blom.
De eerste stap moet toch uit jezelf komen, niet iedereen weet dat jij op zoek bent naar een nieuwe liefde. Tijdens het eerste telefoongesprek wordt er een laagdrempelige manier met elkaar gesproken. Je krijgt de tijd om al je vragen te stellen en er wordt uitgelegd wat de werkwijze is van Toekomst Relatiebemiddeling.
Na het telefoongesprek wordt er een intakegesprek gepland bij jouw thuis, een omgeving waar jij je fijn voelt is belangrijk. Andra wil er graag achter komen wie je bent om zo op basis van je gegevens een goede profielschets te kunnen maken. Na het maken van een profielschets krijg je deze nog te zien. Je kan dan aangeven wat je anders wil zien of je het er mee eens bent.

Op basis van al deze gegevens gaat Andra Blom vervolgens op zoek naar de juiste matches.


 

 


Benieuwd wat er na deze stappen gebeurt?

Ga dan naar de website van Toekomst relatiebemiddeling of bel met Andra Blom.


 
Contact met Andra van Toekomst Relatie opnemen?