Riverside Arnhem | Voor mentale en fysieke ontwikkeling


 

 

Hoe bereik ik mijn gestelde doelen?

Veel mensen hebben wel eens een periode gehad waarin het lastig is om gestelde doelen te bereiken. Wat de reden ook is, wat het doel ook is, het wordt een stuk eenvoudiger wanneer je hierbij de juiste hulp kunt krijgen. Een goede balans tussen mentale en fysieke fitheid is erg belangrijk, dit weten ze maar al te goed bij Riverside.


 

Riverside Arnhem helpt je bij je mentale en fysieke ontwikkeling

Riverside biedt veel meer dan alleen coaching. Jouw Riverside coach helpt je om doelen in je leven wel te halen, terugkerende situaties te verbeteren en je totale zelfbeeld en zelfvertrouwen binnen korte tijd en op een blijvende manier te versterken. Riverside doet dit op een unieke en zeer effectieve oplossingsgerichte manier. Riverside kijkt met name naar de sterke kanten en de dingen die wel goed gaan en niet alleen naar wat er niet goed gaat of beter moet.


 

 


Julio Steen

Julio, oprichter en coach bij Riverside Coaching ontwikkelde tijdens studies, sport en zijn achtergrond als leidinggevende binnen de krijgsmacht een effectieve en laagdrempelige manier van coaching. Inmiddels hebben zowel volwassenen, jongeren en kinderen hun weg naar onze praktijk van Riverside Coaching gevonden. Riverside Coaching is een gecontracteerd partner van de Regio Centraal Gelderland. Hiermee kunt u zelfs betaalde ondersteuning krijgen via uw Sociaal Wijkteam.

Weerbaarheidstraining bij onzekerheid

Riverside gelooft in een mentaal en fysiek sterk lichaam. Riverside helpt je door middel van Kickboksen voor zowel jeugd als volwassenen, High Intensity Interval Training – HIIT – kracht en conditie voor jeugd en volwassenen, Zumba en weerbaarheidstrainingen.


 

 


Waar wacht je nog op?

Klinkt dit interessant en wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan zeker contact op met Riverside. We vertellen je graag uitgebreid wat we voor je kunnen betekenen.


 
Contact met riverside coaching opnemen?