Personal Gym Zwijndrecht | Sport overbrengen op andere


 

 

Personal trainer?

Met nog maar twee maanden te gaan, kijken we weer bijna tegen een nieuw jaar aan. Ben jij al bezig met je goede voornemens voor 2019?

‘Ik ga weer beginnen met sporten’, is een veel voorkomend voornemen tijdens de jaarwisseling. Maar waarom zou je wachten tot de jaarwisseling, heb je motivatie nodig? Misschien is een personal trainer dan iets voor jou?


 

Personal Gym Zwijndrecht

Coen Verweij is eigenaar en personal trainer bij Personal Gym Zwijndrecht. “Sport is wat ik adem” vertelt Coen, en brengt dit dan ook graag over op andere. Sporten moet leuk zijn, anders is het moeilijk om gemotiveerd te blijven. Als sportschool in Zwijndrecht onderscheidt Coen zich door zijn intensieve en persoonlijke aanpak. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen en motivatie om te sporten. Wil je afvallen? Dan heb je een andere manier van trainen nodig dan wanneer je spiermassa wilt opbouwen.

Niet zomaar een sportschool

Personal Gym Zwijndrecht is veel meer dan alleen een sportschool. Persoonlijke begeleiding staat hier centraal, je traint hier uitsluitend onder begeleiding. Dit betekent volledige focus op jouw persoonlijke trainingsdoel! Naast veel kennis van verschillende trainingsvormen, voeding en persoonlijke begeleiding en motivatie, heeft Personal Gym Zwijndrecht een eigen revalidatietrainer in huis. Iedereen die last heeft van langdurige blessures en/of klachten waar je maar niet van af komt, is welkom voor een behandeling bij deze trainer.


 

 


Bootcamp

Voor wie fanatiek wil trainen is bootcamp een echte aanrader. Bootcamp is gebaseerd op trainingsoefeningen die ze bij het leger uitvoeren. Bootcamp is een echte full body work-out waarbij je in de buitenlucht een variatie aan oefeningen doet. Het Sophiapark in Hendrik Ido Ambacht is het speelveld waar Iedere dinsdag en donderdagavond Bootcamp gegeven wordt. “Voor de bootcamp bied ik strippenkaarten aan zodat je kunt sporten op een moment dat het jou uitkomt”.

Trainen in kleine groepen

Om zoveel mogelijk mensen aan het sporten krijgen, biedt Personal Gym Zwijndrecht ook ‘Small Group Training’ aan. Onder begeleiding van een personal trainer ga je aan de slag in kleine groepstrainingen van maximaal acht personen. Door de kleine groepssamenstelling ervaar je de motivatie van de groep en de coaching die de personal trainer je kan bieden. Er wordt rekening gehouden met je persoonlijke doelstelling(en) en je krijgt de aandacht die je nodig hebt om het maximale uit iedere training te halen. De trainingen zijn elke maandag, woensdag en vrijdag om 19.00 uur. Voor iedereen toegankelijk die met een doel onder begeleiding wil sporten en resultaten wil behalen.


 

 

Is een personal trainer iets voor jou?

Ben je enthousiast geworden of ben je benieuwd of een personal trainer iets voor jou is? Dan raden we je aan om is contact op te nemen met Personal Gym Zwijndrecht. Daar bespreken ze graag met je wat je wil bereiken!

Like ons op Facebook Like Personal Gym Zwijndrecht op Facebook 
Contact met Personal Gym Zwijndrecht opnemen?