Installatiebedrijf Koenderink | Aandacht voor de klant


 

 

Installatiebedrijf Koenderink.

‘Als installatiebedrijf uit Wierden willen wij onze klanten ontzorgen’, Installatiebedrijf Koenderink is graag klantgericht. Voor al je opdrachten binnen de installatietechniek kun je bij Installatiebedrijf Koenderink terecht. Of het nu gaat om een loodgieter, iemand voor de elektra, verwarming of koeling. Installatiebedrijf Koenderink heeft alles onder één dak. Het voordeel van alles onder één dak is dat de lijntjes kort blijven. Je problemen en vragen kunnen snel opgelost worden. Koenderink is continu bezig met innoveren binnen het vakgebied installatietechniek. Zo kijken zij altijd naar de laatste ontwikkelingen, houden rekening met het milieu en denken in energiebesparende oplossingen.


 

 

Als Installatiebedrijf uit Wierden, ook s’avonds bereikbaar.

Er is niks vervelender dan een bedrijf dat niet bereikbaar is toch? Installatiebedrijf Koenderink heeft hier daarom verschillende oplossingen voor bedacht. We leven in een tijd waarin er volop gebruik van Facebook en Whatsapp wordt gemaakt. Installatiebedrijf Koenderink heeft daarom de keus gemaakt om ook via deze kanalen bereikbaar te zijn. Zo kun je op elk gewenst moment eenvoudig contact opnemen. Ook is een SMS, E-mail of telefoontje altijd mogelijk, zelfs in het weekend.


 

 


Meedenken en vooruit kijken.

Voorkomen is beter dan genezen. Om grote problemen te voorkomen is het streven van Installatiebedrijf Koenderink oplossingsgericht meedenken. ‘wanneer wij een probleem zien waar wij niet voor ingehuurd zijn, dan geven wij dit gelijk aan’.

 

De krachten bundelen.

Door de goede samenwerking met twee vaste bedrijven is Installatiebedrijf Koenderink in staat elke opdracht binnen de installatietechniek aan te nemen. Of het nu gaat om een grote of kleine opdracht, elke opdracht wordt met zorg en aandacht uitgevoerd.

Like ons op Facebook Like ons op Facebook 
Contact met Installatiebedrijf Koenderink?