Herito | ICT & telefonie diensten


 

 

3 tips met Herito

Internet en telefonie zijn voor een ondernemer vaak een van de meest belangrijke dingen die goed moeten werken op kantoor. Om ondernemers te helpen hebben we samen met Herito een aantal tips voor je. Want iedereen verdient goede zaken toch? .

 

Herito

Deze internet en telefonie problemen komen je vast bekend voor?

Misschien ben je er als ondernemer wel eens tegenaan gelopen. Een slechte internet verbinding op de zaak, het duurt soms wel 15 seconden voor een website geladen is. Of je zit midden in een goed salesgesprek en de telefoon valt weg. Het zou handig zijn als er dan een ICT of telecom specialist zou zijn. Maar om zo iemand aan te nemen vind je ook niet nodig. Wat nu? .

 


Tip 1: Je hoeft geen specialist aan te nemen.

Voor een ondernemer is het vaak een moeilijke keuze, moet je er wel of niet iemand voor aannemen? Maar wie zegt dat je voor elke activiteit binnen het bedrijf iemand moet aannemen? Herito is een bedrijf dat zich richt op het ontzorgen van ondernemers op het gebied van ICT, Telefonie en Cloud diensten. Zo ervaar je de voordelen van snelle hulp zonder er speciaal personeel voor aan te nemen.

 

Herito

Niets is vervelender dan dit toch?

Jij of een van je werknemers is vast wel eens thuisgekomen met de gedachte ‘oh shit, dit ben ik vergeten af te werken’. Of dat de werknemer met bepaalde bestanden die jij direct nodig hebt niet aanwezig is. Het zou dan makkelijk zijn om thuis je laptop open te slaan en dat kort stuk af te werken toch?

 


Tip 2: bied je werknemers de mogelijkheid om overal te kunnen werken.

Herito biedt cloud oplossingen die de workflow binnen jouw onderneming kunnen bevorderen. Onderling bestanden delen via een overzichtelijk en goed beveiligd online platform in een virtual private server. Met deze oplossingen zorg je voor onderling kortere lijnen. Iedereen kan bij elk bestand waardoor er altijd verder gewerkt kan worden, ook wanneer iemand er niet is.

 

Herito

Altijd bereikbaar zijn en geen websites die uren moeten laden.

Snel internet is altijd fijn, het is ergerlijk wanneer het laden van een website uren moet duren toch? Ook is een goede telefoonverbinding geen overbodige luxe je zit net in de afsluiting van je salesgesprek en dan valt de lijn weg.. maar wat doe je eraan?

 


Tip 3: Zorg voor een goede internet en telefonie verbinding.

Je kan je werk een stuk sneller doen wanneer alle verbindingen goed werken. Herito is er voor de ondernemer die zijn internet en telefoniediensten graag snel en zonder problemen ziet werken. Benieuwd met welke diensten Herito jou kan helpen? Bekijk het hier


 
Contact met Herito opnemen?

 
Bel naar: (0) 46 30 30 600
Bekijk de: website