Hans Krijnen | dé fotograaf uit Zevenbergen


 

 

Hans Krijnen Photography & Graphic Design.

Iedereen kan tegenwoordig foto’s met zijn telefoon maken, maar een foto met een verhaal en achterliggende gedachte is een vak apart. Hans Krijnen is gepassioneerd fotograaf en specialist op het gebied van bedrijfs- en productfotografie. Hans denkt in beelden en brengt foto’s tot leven.

 

De bedrijfs- en productfotograaf van zevenbergen

Je bent op zoek naar een bedrijfsfoto, maar door welke fotograaf moeten de foto’s gemaakt worden? Iedereen wil een andere boodschap en/of gevoel overbrengen met zijn foto, het is dan ook belangrijk dat de fotograaf je begrijpt. Met meer dan 10 jaar ervaring luistert en verplaatst Hans zich in de persoon waar hij de foto van maakt. Zo komt hij uiteindelijk met een foto waar je trots op kan zijn. Ook wanneer je een product wil laten zien is het belangrijk dat deze op de juiste manier in beeld wordt gebracht. Met de ervaring die Hans op dit gebied heeft weet hij door middel van de juiste belichting het product uit het beeld te laten springen.

Hans Krijnen

 

Fotoreportages

Hans is niet alleen inzetbaar voor bedrijfs- en productfotografie. Wanneer je op zoek bent naar een fotoreportage van een jubileum, bedrijfsbijeenkomst of voor op de website is Hans hiervoor de aangewezen persoon.

 

Grafisch Design

Sinds kort is Hans ook inzetbaar voor het ontwerpen van bedrijfslogo’s. Het ontwerpen doet Hans met dezelfde passie als het maken van foto’s. Er moet een verhaal in en gedachten achter zitten. Naast logo’s ontwerpt Hans ook huisstijlen, folders, brochures en ga zo maar door. 
Contact met Hans Krijnen opnemen?

 
Bel naar: 06 534 393 44
Bekijk de: website