Finnmedia | Uw Creatieve Communicatie partner


 

 

Communicatiebureau Finnmedia Alkmaar

Heeft jouw organisatie een eigen identiteit met een sterk beeldmerk? Er zijn veel bedrijven die zich in onze optiek nog te weinig bezighouden met een goede communicatie. Communicatie is een breed begrip, maar we hebben het in dit geval over de communicatie van je identiteit. We vertellen in deze blog meer over hoe belangrijk dit eigenlijk is.


 

 


De eerste indruk

Je kent het wel, je hebt een afspraak en schud de ander de hand. Meteen na 5 seconden heb je een bepaald beeld/vooroordeel bij iemand. De manier waarop de ander zich kleed, je hand schudt en zelfs de manier waarop iemand praat maakt dat je een bepaald beeld van die persoon vormt. Maar wist je dat de complete vormgeving van je bedrijf ook zorgt voor een vooroordeel of bepaald beeld?

De manier waarop u zich met uw logo en complete huisstijl presenteert maakt dat bedrijven wel of geen contact met je opnemen. Finnmedia weet dit als geen ander en is er dan ook op gebrand je hierbij te helpen.

 

 


Luisteren en ontwikkelen


De kracht van Finnmedia zit hem in het goed luisteren om vervolgens de verkregen informatie om te zetten in een passend ontwerp. Als eigenaar van een bedrijf weet je vaak het best wat je wil uitstralen, maar is het soms moeilijk te verwoorden. Het is dan belangrijk dat je een bedrijf vindt dat zich goed weet te verplaatsen in je onderneming, zodat er een ontwerp uit komt dat bij je past. Door de jarenlange ervaring die Finnmedia heeft opgebouwd met het maken van huisstijlen, logo’s maar ook brochures en fotografie. Maakt Finnmedia de aangewezen partij om mee samen te werken op het creatieve en communicatieve vlak.


 
Contact met FinnMedia opnemen?