DeLau Tweewielers | The best service in town!

Nederland, het land van de fiets

Je hoeft maar naar links of naar rechts te kijken en je ziet wel een fiets staan. Volgens de laatste schatting van de BOVAG en RAI telt Nederland ongeveer 22,8 miljoen fietsen.
Omgerekend betekent dit 1,3 fiets per Nederlander!

Wie is DeLau Tweewielers?

DeLau staat voor service met een hoge prijs- kwaliteitsverhouding. Ze proberen je niet alleen zo snel, maar ook zo voordelig mogelijk van dienst te zijn. Ook de haal- en brengservice die wordt aangeboden is ontstaan met de gedachten klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Top merken scooters

Welke merken scooter ken jij uit je hoofd? Vaak schiet de Vespa scooter je als één van de eerste binnen. DeLau Tweewielers levert een aantal scooter merken waaronder de: Btc, Piaggio en de Vespa. Naast de verkoop van scooters is het ook mogelijk om je scooter te laten repareren bij DeLau Tweewielers. Mede door het gratis verzorgen van een tijdelijke leenscooter of -fiets spreken veel mensen uit de omgeving over “De beste service in town”.

Fiets en scooter reparatie

DeLau Tweewielers biedt zowel fiets als scooter reparaties aan. Ze onderscheiden zich mede door de zoals eerder genoemde service die ze leveren. Ben je niet in staat om je fiets of scooter zelf naar de winkel te brengen? Geen probleem. Met de ophaalservice van DeLau Tweewielers zorgen ze ervoor dat je fiets of scooter er binnen no-time weer perfect bij staat. Slechts voor 10 euro haalt en brengt DeLau je fiets door heel Breda, en voor 15 euro is het zelfs mogelijk om je scooter op te laten halen.

Vakmanschap

Het repareren van fietsen en scooters is een echt ambacht. Het is een vak dat niet door veel jongeren gekozen wordt. Echter staat Lauran hier anders in en wist eigenhandig een succesvolle tweewielerzaak op te richten. Die zich zowel op scooters als fietsen richt. Ook voor het kopen van fietsen met merken als: Achielle, Roetz, en Brikbikes kun je bij deze mooie zaak terecht.

Zo blijft je fiets en/of scooter lang meegaan

Ben je dus op zoek naar een klantvriendelijke fiets en scooterzaak die zich richt op het tevreden stellen maar vooral ook houden van zijn klanten?
DeLau Tweewielers is dan de fietsenzaak voor jou!

Contact met DeLau Tweewielers opnemen?