CAMPAGNE DE AUTOSTOMERIJ SITTARD: STOOM OOK UW AUTO KLAAR VOOR HET EINDE VAN HET SEIZOEN!


 

 

Milieuvriendelijk en op elke gewenste locatie

Dat milieuvriendelijk te werk gaan steeds belangrijker wordt weet ook De Autostomerij Sittard. In 2009 begonnen zij dan ook met een nieuwe en duurzame manier van reinigen. Het gebruik van stoomreinigers zorgt voor minder water- en stroomverbruik. De Autostomerij onderscheidt zich door op locatie een complete reiniging voor zowel de auto, caravan als camper te bieden. Geen krassen meer op je auto, hij zal er weer als nieuw uitzien. afspraken zijn eenvoudig online of per telefoon te plannen.

Geen tijd om langs de wasstraat te rijden? De Autostomerij komt langs jou!

 

Stoom ook uw auto klaar voor het einde van het seizoen!

De Autostomerij Sittard is sinds begin maart zichtbaar bij Fortuna Sittard. Niet alleen de promotie, maar ook de campagne: Stoom ook uw auto klaar voor het einde van het seizoen! zijn het afgelopen seizoen niet onopgemerkt voorbij gekomen.

 
 

Wat kan De Autostomerij Sittard voor jou betekenen?

Toch makkelijk wanneer je nog een aantal dingen voor je werk moet doen, maar je auto dringend aan een schoonmaakbeurt toe is. Of wanneer je auto gewassen moet worden maar jij verplicht wordt om naar je schoon familie te gaan.. Dat maakt nu niet meer uit, De Autostomerij Sittard komt op locatie om jouw auto er weer als nieuw uit te laten zien.


 
Contact met De Autostomerij Sittard opnemen?

 
Bel naar: 06 50571000
Bekijk de: website