DB Pictures Almere | Gespecialiseerd bedrijfsfotograaf


 

 

DB Pictures Almere

Dirk Bakker, oprichter van DB Pictures, vond tijdens zijn grafische opleiding zijn passie voor fotografie. Na jaren gewerkt te hebben binnen de grafische sector, kwam hij terecht in de ICT. Hier deed hij kennis van Photoshop en Lightroom op wat later tot zijn eigen bedrijf zou leiden.

De wensen van de klant staan bij DB Pictures voorop. Door middel van heldere communicatie en ervaring werkt DB Pictures samen met haar klanten aan een mooi resultaat.

Elke foto wordt met zorg en aandacht gemaakt. Toch ligt de specialisatie van DB Pictures bij bedrijfsfotografie. Denk hierbij aan foto’s van manchetknopen tot tuinmeubelen en van profielfoto’s tot bedrijfs- en beursevenementen. Ook vallen bedrijfsfotoreportages onder de specialisatie van DB Pictures.


 

 

360 graden fotografie Almere

De fotografen van DB Pictures uit Almere zien de populariteit van 360 graden fotografie sterk toe nemen. Steeds meer producten worden online gekocht en mensen willen het product dan ook graag uit verschillende hoeken kunnen bekijken. De kracht van 360 graden productfotografie is dan ook dat de consument een perfect beeld van je product krijgt.

 


Wat kost 360 graden fotografie?

Vaak denken mensen dat een 360 graden foto erg duur is, maar dit hoeft niet zo te zijn! DB Pictures biedt dit namelijk al vanaf €15,- euro aan exclusief startkosten. Benieuwd hoe een 360 graden foto eruit ziet? Hieronder een voorbeeld.


 

De productfotograaf uit Almere

Ook reguliere productfoto’s zijn mogelijk. Een goede foto zegt soms meer over een product dan 1000 woorden. Bij DB Pictures kunnen foto’s zowel op locatie als in hun eigen studio gemaakt worden. Zo zorgt DB Pictures altijd voor de optimale foto.

 


Een bedrijfsfoto kan bijdragen aan een goede eerste indruk.

Door het populairder wordende LinkedIn wordt een goede bedrijfsfoto steeds belangrijker. Bedrijven krijgen graag een goede eerste indruk van de personen die ze tegenover zich krijgen. Dat die eerste indruk belangrijk is weten ze ook bij DB Pictures uit Almere. Door goed te luisteren, achterhalen ze je wensen. Deze vertalen ze vervolgens naar een passende foto. Ook denken ze graag mee en komen proactief met ideeën en tips.


  
Contact met DB Pictures opnemen?