Adrie Schouten Autogasinbouw & Service

Adrie Schouten | Autogasinbouw & Service

Adrie Schouten Autogasinbouw & Service

Als u met een brandstof zou kunnen rijden die beter is voor het milieu dan benzine of diesel en ook nog goedkoper is, zou u dit dan doen? Adrie Schouten is de autogasinbouwspecialist van Heerenveen en omstreken. Adrie Schouten Autogasinbouw & Service heeft jarenlange ervaring met het ombouwen van benzineauto’s naar gas.

Voordelen van gas

Tegenwoordig is er veel te doen over het milieu. Een groot voordeel van gas is dat het minder uitstoot geeft dan benzine. Ook komen er door het rijden met gas geen roetdeeltjes in de lucht. Daarnaast is gas een stuk voordeliger om mee te rijden. U krijgt zelf gemiddeld een korting van € 440,- per jaar op uw houderschapsbelasting wanneer u een G3-gasinstallatie hebt. Benieuwd wat het voordeel voor u kan zijn? Vraagt u dan vrijblijvend een offerte op!

Meer dan alleen gasinbouw

Bij Adrie Schouten kunt u voor meer dan alleen gasinbouw terecht. Ook voor algemeen onderhoud van uw auto is Adrie Schouten er om u te helpen. Als RDW erkend bedrijf is het een verstandige keuze om uw auto bij Adrie Schouten onder te brengen. Service is iets wat hoog in het vaandel staat.
APK is een vaak terugkomend onderwerp bij auto’s. U wilt immers in een veilige auto blijven rijden, toch? Algemeen onderhoud, autogasinbouw en de APK van uw auto is te regelen via Adrie Schouten. Het is fijn dat u voor alle problemen met uw auto op één plek terecht kunt. Daarom stopt het ook hier niet bij de service van Adrie Schouten.

Aircocheck en winterbanden

In de zomermaanden hebt u graag een koele auto. Een goedwerkende airco is dan erg belangrijk. Vaak wordt het onderhoud van de airco overgeslagen, maar laat hem een keer nakijken! Net als dat het belangrijk is voor uw veiligheid om in de winter uw banden te laten wisselen voor winterbanden. Zo verkleint u de kans op het wegglijden met de auto. Kortom, meer grip!

Contact met Adrie Schouten opnemen?