Adverteren

Gezien worden

Heeft u van alles al geprobeerd, maar vielen de advertenties niet op of kwamen er geen reacties? Bij Media Mirror hebben wij dan het medium dat u daarbij gaat helpen! Afhankelijk van de locatie bent u al vanaf € 50,- per maand zichtbaar. De voordelen van een Media Mirror zijn onder andere een directe interactie tussen uw potentiële klant en de advertentie, een full colour-advertentie op A2-formaat (60 cm bij 42 cm) en de garantie dat u gezien wordt. Wij brengen uw bedrijf niet voor 15 seconden in beeld om het vervolgens af te wisselen met andere bedrijven. Bij Media Mirror bent u echt als enige in beeld en bent u eigenlijk voor de afgesproken periode eigenaar van de Media Mirror op locatie.

B2B advertentie

De Media Mirrors zijn bijna niet meer weg te denken uit de toiletten bij voetbalclubs als PSV, FC Utrecht, ADO Den Haag en ga zo maar door. Er lopen altijd veel bedrijven rond in de businessclubs van een voetbalstadion. Er bestaat een grote kans dat er tussen al die bedrijven net dat ene bedrijf loopt dat goed gebruik zou kunnen maken van uw product of dienst, maar gewoonweg nog niets van uw bedrijf gezien of gehoord heeft. Bij Media Mirror zorgen wij ervoor dat u met een opvallende en doordachte campagne precies die bedrijven bereikt.

Bereik van de interactieve reclame

Het bereik van de Media Mirror is per locatie anders, of je nu in het lokale cafe zichtbaar bent of in de businessclub van NAC Breda. Toch kunnen wij aan de hand van vooraf opgenomen cijfers een dichte schatting geven van het aantal bezoekers dat de campagne zal gaan zien. Om een voorbeeld te geven hebben wij de Media Mirrors bij Sportiom in Den Bosch hangen waar er jaarlijks 800.000 mensen komen. Dit zijn al gemiddeld 2.191 mensen per dag die langs uw campagne komen.

Hoe bereik ik mijn doelgroep

Bij Media Mirror denken wij graag mee over wat de beste locatie voor het promoten van uw product of dienst is. Tijdens het gesprek zullen wij kijken naar wat de doelgroep is waar uw bedrijf zich op richt maar ook hoe we die doelgroep het best kunnen aanspreken. Kunnen we het randje opzoeken met een slogan, of moeten we juist ingetogen en op een respectvolle manier de campagne insteken? De uiting maken we in samenspraak met u en pas wanneer u helemaal tevreden bent zullen we de uiting plaatsen.

Het Media Mirror-netwerk

Heeft u een doelgroep die op meerdere locaties komt? Geen probleem, u kunt zoveel spiegels afnemen als u zelf wilt. Ook kunnen wij met u meedenken over een regio waarin de advertentie zal rouleren. Zo komt u bij meerdere locaties voorbij en heeft u de voordelen van acht spiegels, maar de kosten van twee spiegels.

Download onze brochure: Media-Mirror-Brochure.pdf

Vind ons op social media